akanthus-bar-club-restaurant-athens-25

Akanthus – Ακάνθους Summer Club 2015

Το ΑΚΑΝΘΟΥΣ το οποίο βρίσκεται στο Καλαμάκι, αποτελεί σημείο συνάντησης για πολλή κόσμο από το 2001. Πρόκειται για ένα πανέμορφο μαγαζί που αξίζει τον κόπο να το επισκεφτείτε. Ο χώρος του είναι καταπληκτικός, δίπλα στη θάλασσα, με πανέμορφη θέα και πολύ καλή ελληνική και ξένη μουσική. Εδώ και 14 χρόνια το ΑΚΑΝΘΟΥΣ μας διασκεδάζει μοναδικά και έχει ιδιαίτερα ανοδική πορεία χάρη στην αγάπη και την προτίμηση που του δείχνει ο κόσμος. Αν το club ΑΚΑΝΘΟΥΣ φημίζεται για κάτι αυτό είναι τα τρελά πάρτι που διοργανώνει και ξεσηκώνει τους πάντες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εποχή άφησε το τελευταίο καλοκαιρινό πάρτι που διοργάνωσε πέρυσι το club ΑΚΑΝΘΟΥΣ με τίτλο « Show me Love », όπου ο DJ J. Gerontakis μαζί με τους Steve MCEE και Kid Angelo έπαιξαν την καλύτερη χορευτική μουσική με κομμάτια dance και electro house. Φυσικά, μεγάλη απήχηση είχαν και τα πάρτι του μοναδικού ραδιοφωνικού παραγωγού Μιχάλη Τσαουσόπουλου, ο οποίο τα έδινε όλα από τα decks και έκανε ένα ολόκληρο μαγαζί να παραληρεί.

AKANTHUS

Επίσης, κανείς δεν ξεχνά τα υπέροχα κυριακάτικα βράδια με την ελληνική μουσική να δίνει τον ρυθμό και τον κόσμο να χορεύει μέχρι το πρωί. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο το γεγονός ότι το ΑΚΑΝΘΟΥΣ έχει μπει στις καρδιές όλων μας και αποτελεί σταθερή επιλογή για τη νυχτερινή διασκέδασή μας! Όποιος δεν έχει πάει ακόμα, πρέπει να το επισκεφτεί οπωσδήποτε, προκειμένου να δώσει άλλο νόημα στη διασκέδασή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο, ιδιαίτερα πετυχημένο club της παραλιακής την περσινή χειμερινή σεζόν λειτούργησε και τον χειμώνα, στο Γκάζι – εκεί που παλιότερα λειτουργούσε το Villa Mercedes – όπου, όπως ήταν φυσικό, γινόταν το αδιαχώρητο, με τον κόσμο να χορεύει ασταμάτητα και να περνά υπέροχα. Γνωστά ονόματα της showbiz το τίμησαν με την παρουσία του, αλλά και πολλής κόσμος από τον επιχειρηματικό και αθλητικό χώρο. Βέβαια, οι πιστοί του θαμώνες είναι πάντα όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι που αγαπούν να κάνουν clubbing σε καλά μαγαζιά, όπως είναι το ΑΚΑΝΘΟΥΣ , με καθαρά ποτά και υπέροχη μουσική.akanthus-bar-club-restaurant-athens-20

Όσον αφορά στο καλοκαιρινό club – το οποίο βρίσκεται στην παραλιακή – αυτό θα είναι ανοιχτό μετά το Πάσχα και για όλη την περίοδο του καλοκαιριού, χαρίζοντάς μας μοναδικά βράδια διασκέδασης με τους καλύτερους Έλληνες και ξένους DJ’ s, καθώς και τα πιο γνωστά ονόματα ραδιοφωνικών παραγωγών. Για ακόμα μια σεζόν, το καλοκαιρινό ΑΚΑΝΘΟΥΣ θα δώσει άλλη πνοή στη νυχτερινή διασκέδαση της παραλιακής, προσελκύοντας κόσμο όχι μόνο από τη νότια Αττική, αλλά από ολόκληρο το λεκανοπέδιο!

Εστιατόριο Akanthus

Στον υπέροχο χώρο του Akanthus λειτουργεί και ένα καταπληκτικό εστιατόριο, το οποίο προσφέρει μοναδικές γεύσεις από την κουζίνα της μεσογείου. Όποιος επισκέφτηκε πέρυσι το ξεχωριστό εστιατόριο του Akanthus έμεινε κατενθουσιασμένος τόσο με το εξαιρετικό μενού – το οποίο έχει φτιαχτεί με πολύ μεράκι και αγάπη για τους πελάτες του – όσο και από το καταπληκτικό σέρβις από το προσωπικό του μαγαζιού. Οι υπεύθυνοι του Akanthus έχουν δώσει τα χέρια με καταξιωμένους σεφ, οι οποίοι επιμελούνται τα πιάτα του εστιατορίου, με αποτέλεσμα όλοι να μιλούν για την καταπληκτική του κουζίνα και τα εξαιρετικά κρασιά του. Εμείς, σας προτείνουμε να το επισκεφτείτε με την παρέα σας και να γευτείτε τα μοναδικά πιάτα του εστιατορίου Akanthus , τα οποία θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα και θα θέλετε να ξαναπάτε. Οι τιμές του είναι ιδιαίτερα καλές και απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια. Όπως όλα δείχνουν οι υπεύθυνοι του ΑΚΑΝΘΟΥΣ έχουν βαλθεί να μας κρατούν το ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, και την καλοκαιρινή αλλά και τη χειμερινή σεζόν, όχι μόνο με τα πάρτι τους που αφήνουν ιστορία, αλλά πλέον και με τα θεσπέσια πιάτα τους. Μην περιμένετε στιγμή, επισκεφτείτε το και θα μείνετε καταγοητευμένοι!