αποφράξεις

Αποφράξεις

Αποφράξεις αποχετευτικού δικτύου

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε περίπτωση : Αποφράξεις αποχετευτικού δικτύου σε πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσια κτίρια κ.ά. Πολλές φορές τα φρεάτια και σωληνώσεις αποχετευτικού δικτύου ειδικά σε χώρους όπου εξυπηρετείται μεγάλος αριθμός ατόμων βουλώνουν από κακή χρήση ή από ανυπαρξία συντήρησης ή από κακή συντήρηση. Οι αποφράξεις θα καθαρίσουν το αποφραγμένο δίκτυο σε όλο του το μήκος  άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς να προκαλέσουμε καμία ζημιά ή δυσλειτουργία.

Αποφράξη  οικιακού δικτύου

Το δίκτυο του σπιτιού μας μπορεί συχνά να βουλώσει από υπολείμματα σαπουνιού, τρίχες, χαρτιά ή σκουπίδια. Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο για ένα νοικοκυριό ένας βουλωμένος νιπτήρας, μια φραγμένη μπανιέρα ή ένας νεροχύτης.  Συνήθως τα καθαριστικά του εμπορίου είναι αναποτελεσματικά και μπορεί μακροπρόθεσμα και με κακή χρήση να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες στις αποχετεύσεις του σπιτιού, επιβαρύνοντας το ήδη αποφραγμένο δίκτυο ή δημιουργώντας αποφράξεις σε άλλα σημεία. Οι αποφράξεις διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να καθαρίσουν το οικιακό σας δίκτυο χωρίς να δημιουργήσουν περεταίρω πρόβλημα απόφραξης γρήγορα και καθαρά. Τώρα  αποφράξεις σε  σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες αντιμετωπίζονται άμεσα με ένα απλό τηλεφώνημα στις αποφράξεις.

Αποφράξεις σε δίκτυα απορροής ομβρίων υδάτων

Ασυντήρητα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων φράζουν συχνά από φύλλα, πευκοβελόνες ή σκουπίδια. Τέτοιες μορφές απόφραξης μπορούν να προκαλέσουν πολλές ζημιές στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο! Αρκεί μια ξαφνική μπόρα. Γνωρίζουμε καλά το πρόβλημα και το αντιμετωπίζουμε άμεσα όποτε μας ζητηθεί. Με ειδικά μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό αποφράσουμε  τα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων απομακρύνοντας το ενδεχόμενο ξαφνικής πλημμύρας ή συσσώρευσης υγρασίας σε ταβάνια και τοίχους.

Αποφράξεις αποχετευτικού δικτύου από ρίζες

Χτυπάμε το πρόβλημα στη «ρίζα» του! Οι ρίζες από μικρά φυτά, θάμνους ή γρασίδι έχουν την τάση να αναπτύσσονται προς την υγρασία. Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο να αναζητούν αυτή την υγρασία στο αποχετευτικό σας δίκτυο, φράσσοντας συχνά τους σωλήνες δημιουργώντας πρόβλημα στη ροή των λυμάτων.  Οι αποφράκτικη αθηνών διαθέτουν ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα που αποφράσουν  σωλήνες και φρεάτια από ρίζες και καθαρίζουν το δίκτυό σας.

Συντήρηση δικτύου αποχέτευσης

Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις μια φραγμένη σωλήνωση είναι να μην την αφήσεις να φράξει! Για αυτό η αποφράξη αθήνας σας προσφέρουν συντήρηση του δικτύου σωληνώσεων όποτε το θελήσετε. Με ειδικά πιεστικά μηχανήματα πραγματοποιούμε καθαρισμούς που απαλλάσσουν τις αποχετεύσεις σας από  πουρί και τα λίπη, παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για το φράξιμο των δικτύων. Αν έχει παρουσιαστεί δυσοσμία στα φρεάτια της αποχέτευσης μπορούμε να προβούμε σε προληπτικό καθαρισμό με ελεγχόμενη πίεση νερού.

αποφράξεις

αποφράξεις

Περιοδική συντήρηση αποχετεύσεων

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση αποχετεύσεων, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε επιθεωρήσεις, προληπτικούς καθαρισμούς  και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Προληπτικοί καθαρισμοί

Παράλληλα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων. Και για να μη βουλώνουν και ξεχειλίζουν λεκάνες, νεροχύτες κ.λπ. Εκτός από την απόφραξη αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό σε ολόκληρη την κάθετη στήλη της αποχέτευσης!

Άντληση υδάτων – Εκκενώσεις βόθρων

Μπορούμε επίσης να κάνουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες. Με ειδικά βυτία πραγματοποιούμε εκκενώσεις και καθαρισμούς σηπτικών ή απορροφητικών βόθρων σε όλες τις περιοχές των Αθηνών και της Αττικής.

Διαφημιστικό κείμενο για http://www.apofraxeis5.gr/