Panos-Kiamos-Club-22

Club 22 2016 ΚΙΑΜΟΣ

Στο Club22 θα εμφανίζονται αυτή τη σεζόν οι Νίκος Κουρκούλης και Πάνος Κιάμος σε ένα μουσικό πρόγραμμα που θα αφήσει εποχή στα μπουζούκια της πόλης. Οι δύο τραγουδιστές έχουν φοβερή χημεία που τους κάνει να «ζωγραφίζουν» πάνω στην πίστα του Club22. Οι φωνές τους είναι μοναδικές και το κέφι τους στα ύψη. Έτσι, αυτή τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016/20017 το Club22 θα πλημμυρίσει από όλους εσάς που αγαπάτε την καλή νυχτερινή διασκέδαση. Το Club22 μας έχει κακομάθει κατά πως φαίνεται, καθώς φροντίζει να κλείνει μόνο μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Έτσι, και φέτος στο συγκεκριμένο ιστορικό νυχτερινό κέντρο θα εμφανίζονται δύο λαμπρά αστέρια, όπως ο Νίκος Κουρκούλης και ο Πάνος Κιάμος. Πάρτε τους φίλους σας και πηγαίνετε στο Club22. Θα διασκεδάσετε με τα μεγαλύτερα αστέρια της ελληνικής μουσικής και μάλιστα χωρίς να χρειασεί να ξοδέψετε πολλά.

Νίκος Κουρκούλης

kiamos club 22

Ο Νίκος Κουρκούλης επέστρεψε από την Αυστραλία μαζί με την Κέλυ Κελεκίδου και όπως είναι φυσικό δεν βλέπει την ώρα να τραγουδήσει για όλους εσάς που τον αναδείξατε και τον στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στα ελληνικά μουσικά δρώμενα. Έτσι, αποφάσισε να εμφανιστεί στο νυχτερινό μαγαζί Club22 μαζί με τον καταπληκτικό Πάνο Κιάμο, κάνοντας τον χειμώνα μας ιδιαίτερα θερμό. Η εξαιρετικές του φωνητικές ικανότητες και το κέφι του πάνω στην πίστα, έχουν κάνει τον Νίκο Κουρκούλη έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας. Βέβαια, δεν είναι μόνο οι Έλληνες που αγαπούν ιδιαίτερα τον Νίκο Κουρκούλη, αλλά και οι Αυστραλοί, καθώς εδώ και πολλούς μήνες είχε μεταναστεύσει εκεί. Την αξία του συγκεκριμένου τραγουδιστή την γνώρισαν από κοντά όχι μόνο οι ομογενείς της Αυστραλίας, αλλά και οι ξένοι οι οποίοι έχουν να λένε για το ταλέντο του και για το κέφι που σκορπά απλόχερα.

Panos-Kiamos-Club-22

Ο Νίκος Κουρκούλης γεννήθηκε στην Καβάλα, όπου και μεγάλωσε. Η αγάπη του για τη μουσική εκδηλώθηκε από πολύ νωρίς κι έτσι αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής σε νεαρή ηλικία και συγκεκριμένα στα 13 του, οπότε και ξεκίνησε να τραγουδάει σε πανηγύρια και σε γάμους. Στα 16 του ξεκίνησε να τραγουδάει σε διάφορα μπουζούκια της Καβάλας και όχι μόνο. Ο κόσμος τον αγκάλιασε, καθώς καταλάβαινε πως το ταλέντο του είναι πολύ μεγάλο και πως ο πιτσιρικάς που άκουγε είχε λαμπρό μέλλον. Έτσι, τα χρόνια πέρασαν και ο Νίκος Κουρκούλης ανέβηκε στις μεγάλες πίστες των ιστορικότερων μπουζουκιών της χώρας. Κυκλοφόρησε πολλά CD που έγιναν πλατινένια και μας έδωσαν πολλά σουξέ. Όλοι μας έχουμε διασκεδάσει με επιτυχίες του Νίκου Κουρκούλη, όπως το «Παίζεις με τη Φλόγα», «Μόνος μου», «Κίνδυνος», «Σε περιμένω» και πολλές άλλες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, που η επιστροφή του Νίκου Κουρκούλη θα εορταστεί και με το παραπάνω αυτόν τον χειμώνα.

Πάνος Κιάμος

kiamos

Ο Πάνος Κιάμος είναι αυτός που μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη θα ανεβάσουν το κέφι στα ύψη αυτή τη σεζόν στο νυχτερινό μαγαζί Club 22 Κιαμος Κουρκουλης. Έχουν δέσει υπέροχα μεταξύ τους και έχουν ετοιμάσει ένα μουσικό πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων. Ο κόσμος που θα σπεύσει να τους απολαύσει από κοντά θα μείνει 100% ικανοποιημένος. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Πάνου Κιάμου κυκλοφόρησε το 1998 και είχε τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη», από την οποία ξεχώρισαν τα κομμάτια «Τρελός για σένα» και «Όλα για σένανε μιλάνε», τα οποία αποτελούν διαχρονικά σουξέ. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει κάνει πολλές επιτυχίες και όλες έχουν αγαπηθεί από το κοινό του. Φυσικά, ο Πάνος Κιάμος εκτός από επιτυχημένα κομμάτια έχει κάνει και επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλα αστέρια του χώρου. Αυτή τη σεζόν, Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016/2017, μαζί με τον έξοχο Νίκο Κουρκούλη που μόλις γύρισε από τη μακρινή Αυστραλία θα προκαλέσει χαμό στο γνωστό νυχτερινό κέντρο  Club22.