sfakianakis-2015-2016

FANTASIA LIVE ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

fantasia sfakianakisΟ Νότης Σφακιανάκης αυτόν τον χειμώνα, 2015-2016, θα εμφανίζεται στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο «Fantasia» και όπως κάθε σεζόν, θα τα δίνει όλα! Είναι ένας από τους λίγους λαϊκούς τραγουδιστές που σε καιρό κρίσης καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, ο οποίος τον λατρεύει και τον ακολουθεί όπου κι αν εμφανίζεται. Ο Νότης Σφακιανάκης αποτελεί εγγύηση για καλή νυχτερινή διασκέδαση. Η φωνή του είναι γνήσια λαϊκή και η ερμηνείες του συγκλονιστικές. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην τον έχει ακούσει από κοντά έστω και μια φορά, ενώ τα κομμάτια του έχουν αγαπηθεί από όλο τον κόσμο. Τα σουξέ του Νότη Σφακιανάκη δεν είναι ένα και δύο. Κάθε του δισκογραφική δουλειά περιέχει πολλά εξαιρετικά τραγούδια, τα οποία μένουν διαχρονικά και ακούγονται παντού. Παράλληλα, το νυχτερινό μαγαζί «Fantasia live», το οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεισφέρει ιδιαίτερα στη νυχτερινή διασκέδασή μας, είναι ένας εξαιρετικός χώρος που έχει φτιαχτεί με πολύ μεράκι και αγάπη για τον κόσμο. Πρόκειται για έναν καλόγουστο και ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, που έχει αφήσει τη δική του ιστορία και έχει φιλοξενήσει πολύ επιτυχημένα μουσικά σχήματα που έχουν γράψει πραγματική ιστορία. Ποιος δεν έχει περάσει από τη «Fantasia» για να διασκεδάσει μέχρι το πρωί με καλή μουσική και μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Νότης Σφακιανάκης

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει περάσει απ’ όλες τις μεγάλες πίστες της νυχτερινής ζωής Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα μπουζούκια της Ελλάδας και έχει συνεργαστεί με μεγάλα αστέρια της μουσικής, όπως η Πέγκυ Ζήνα, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Άγγελος Διονυσίου, η Χριστίνα Μαραγκόζη και άλλους. Ο καλλιτέχνης από την Κω, ο οποίος είναι αυθόρμητος και πάντα λέει την αλήθεια του χωρίς κανέναν φόβο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ταράξει τα νερά της δημοσιότητας όχι μόνο με τις δισκογραφικές του δουλειές και τα σχήματα των οποίων ηγείται, αλλά και λόγω των δηλώσεων που έχει κάνει κατά καιρούς για την πολιτική ζωή του τόπου. Μάλιστα, δεν κρύβει πως είναι λάτρεις του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, τον οποίο αναφέρει σε κάθε σχεδόν συνέντευξή του, προσπαθώντας να τονίσει τον πολιτιστικό πλούτο που έχουμε ως χώρα και ως Έλληνες. Σημειώνεται πως αυτή του την αδυναμία στην Ελλάδα και την αγωνία του για το μέλλον των Ελλήνων, την έχει εκφράσει πολλές φορές και μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του, τα οποία γίνονται σούπερ σουξέ από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας τους.

FANTASIA-NOTIS-SFAKIANAKIS-TILEFONO-KRATISEONΟ Νότης Σφακιανάκης δεν είναι ένας τυχαίος καλλιτέχνης. Το ταλέντο του έλαμψε από την αρχή κιόλας της καριέρας του και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μεγάλο ταλέντο του. Η εξαιρετική του φωνή και ο επαγγελματισμός του, είναι δύο από τα κύρια στοιχεία που έχουν κάνει την καριέρα του Νότη Σφακιανάκη να εκτοξευθεί στην κορυφή της επιτυχίας. Ο ίδιος βρίσκεται σταθερά στην κορυφή εδώ και πολλές δεκαετίες και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να είναι στις καρδιές όλων μας για πολλά χρόνια ακόμα. Ο Νότης Σφακιανάκης έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στο ελληνικό τραγούδι. Πρόκειται για έναν ευαίσθητο καλλιτέχνη, με εξαιρετικό χάρισμα, που τιμά τον χώρο του ελληνικού τραγουδιού και μας έχει χαρίσει κομμάτια πραγματικά διαμάντια. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει ερωτευτεί, να μην έχει γιορτάσει ή να μην έχει κλάψει για έναν χωρισμό, ακούγοντας τα σουξέ του Νότη Σφακιανάκη.

Αυτόν τον χειμώνα, στο νυχτερινό κέντρο «FANTASIA ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ », ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να προκαλέσει σεισμό στη νυχτερινή διασκέδαση. Το κοινό του είναι σίγουρο πως για ακόμα μια σεζόν θα κατακλύσει το νυχτερινό μαγαζί «Fantasia», προκειμένου να περάσει με τον Νότη Σφακιανάκη μερικές από τις καλύτερες στιγμές του. Ο κόσμος του δείχνει την αδυναμία του κάθε στιγμή και ο εξαιρετικός τραγουδιστής δεν παραλείπει να τους ανταμείβει με τα μοναδικά του σουξέ. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Νότης Σφακιανάκης έχει γράψει τη δική του ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση.