φωλια του κοκκορα

Φωλιά του Κόκκορα

Η Φωλιά του Κόκκορα είναι ένα από τα πιο φημισμέναρεμπετάδικα στην Θεσσαλονίκη. Κάθε χρόνο πλήθος κόσμου επισκέπτεται το νυχτερινό μαγαζί, τόσο φοιτητές και τουρίστες όσο και μόνιμοι κάτοικοι της πόλης. Κατ’ αρχήν, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως η Φωλια του Κοκκορα βρίσκεται στο κέντρο της συμπρωτεύουσας και συγκεκριμένα πίσω από την στάση του λεωφορείου 424. Είναι επίσης σημαντικό να τονίσουμε πως το ρεμπετάδικο έχει πολύ όμορφη διακόσμηση. Τα γήινα χρώματα δημιουργούν μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Το νυχτερινό μαγαζί λειτουργεί από την Τετάρτη έως και την Κυριακή.

Κάθε ημέρα υπάρχει και μια προσφορά με σκοπό την καλύτερη διασκέδαση των επισκεπτών. Την Τετάρτη, την Πέμπτη αλλά και την Κυριακή υπάρχει φοιτητική βραδιά, η οποία προσφέρει σε όλους τους φοιτητές απεριόριστο κρασί ή ρετσίνα και ποικιλία με φρούτα στην τιμή των 10 ευρώ. Εν συνεχεία, κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι επισκέπτες επωφελούνται από την οικονομική προσφορά, η οποία περιλαμβάνει κρασί και φρούτα με μόλις 12 ευρώ.  Βέβαια για όσους επιθυμούν φιάλη, η Φωλιά του Κόκκορα προνόησε και διαθέτει φιάλες σε πολύ προσιτές τιμές. Η μεγάλη κάβα από εμφιαλωμένα κρασιά καλύπτει όλα τα γούστα.

φωλια του κοκκορα

Επιπροσθέτως, είναι χρήσιμο να τονιστεί πως η Φωλιά του Κόκκορα είναι γνωστή και για την εξαίρετη μουσική ορχήστρα που διαθέτει. Οι καλλιτέχνες είναι όλοι καταξιωμένοι και έχουν εμπειρία χρόνων. Το μπουζούκι έχει την τιμητική του και τα τραγούδια είναι ρεμπέτικα , λαϊκά, παραδοσιακά και νησιώτικα. Το μουσικό πρόγραμμα ταξιδεύει τους θαμώνες του μαγαζιού στο παρελθόν με σκοπό οι μεγαλύτεροι να θυμηθούν και οι μικρότεροι να μάθουν την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού.  Ο χορός κάθε βράδυ λειτουργίας του νυχτερινού μαγαζιού είναι θεσμός και οι θαμώνες παρουσιάζουν τις χορευτικές του ικανότητες. Ο χώρος που διατίθεται για πίστα είναι μεγάλος έτσι ώστε να μπορούν όλοι οι επισκέπτες να γίνουν μια παρέα και να χορεύουν μαζί μέχρι τις πρώτε ώρες της επόμενης ημέρας.

Επιπροσθέτως, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως η Φωλιά του Κόκκορα αναλαμβάνει και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Μπορείτε να διοργανώσετε δεξιώσεις όπως του γάμου σας, της βάπτισης, των γενεθλίων αλλά και εκδηλώσεις σωματείων. Η Φωλιά του Κόκκορα θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα απολαύσετε την κάθε στιγμή. Το προσωπικό είναι έμπειρο και γνωρίζει πώς να σας ικανοποιήσει. Τα πακέτα είναι οικονομικά και απευθύνονται σε όλους.

Η Φωλιά του Κόκκορα θα συνεχίσει να αποτελεί για πολλά χρόνια ακόμη την νούμερο ένα επιλογή στην νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης. Επισκεφθείτε το ρεμπετάδικο και είναι βέβαιο πως θα γίνει το νέο σας στέκι.