φωτογραφια γαμου

Φωτογράφηση Βάπτισης & Γάμου – Γιατί πολλοί προτιμούν το έγχρωμο;

 Φωτογράφηση Βάπτισης & Γάμου – Γιατί πολλοί προτιμούν το έγχρωμο;

Ας αφήσουμε προσωρινά τη συζήτηση για τι είναι καλύτερο για το βίντεο γάμου. Άλλωστε οι ίδιες αρχές που μπορούν να εφαρμοστούν στη φωτογραφηση γαμου και στη φωτογράφηση βάπτισης θα πρέπει να εφαρμοστούν, ή θα μπορούσαν να εφαρμοστούν για να είμαστε πιο ακριβείς τόσο από νοηματική, όσο και συντακτική και γραμματική άποψη, και στο βίντεο γάμου. Σε παλαιότερο άρθρο αναλύσαμε τους λόγους για τους οποίους πολλοί ίσως θα προτιμούσαν μια πιο ρετρό, ασπρόμαυρη άποψη στη φωτογράφηση του γάμου και στη φωτογραφηση βαπτισης (και όπως είπαμε, και στο βιντεο γαμου). Τώρα θέλουμε να αναλύσουμε τα αίτια και τους λόγους που κρύβονται πίσω από την επιλογή της έγχρωμης απεικόνισης σε μια φωτογράφηση γάμου (ή σε βίντεο γάμου), ή σε μια φωτογράφηση βάπτισης.

fotografisi-gamou

Έγχρωμη Φωτογράφηση Γάμου & Βάπτισης – Βίντεο Γάμου: γιατί με χρώμα;

Πρώτος και βασικότατος λόγος είναι ο ρεαλισμός. Πολλοί φορούν σε αυτές τις περιστάσεις, ακριβώς επειδή γνωρίζουν ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια φωτογράφηση γάμου και μια φωτογράφηση βάπτισης ή το βίντεο γάμου, τα καλύτερα δυνατά και πιο ακριβά τους ενδύματα, τα οποία τις περισσότερες φορές περιλαμβάνουν ακριβά υφάσματα σε πολύ έντονες αποχρώσεις. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, ο οποίος δεν πρέπει να υποτιμηθεί, καθώς αφορά και τους συγγενείς του γαμπρού ή της νύφης, καθώς και τους συγγενείς του μωρού του οποίου τη βάπτιση καλύπτει ο φωτογράφος, πολλοί επιλέγουν η φωτογράφηση του γάμου και της βάπτισης, καθώς και το βίντεο του γάμου να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό, και να διασώζει τις ενδυματικές επιλογές των παρευρισκομένων.

category_fotografia_video_gamou_wedding_photography

Πολύχρωμη φωτογράφηση ή βίντεο γάμου & βάπτισης: 2ος λόγος

Ένας δεύτερος λόγος για τον οποίο πολλοί επιλέγουν η φωτογράφηση του γάμου και η φωτογράφηση της βάπτισης και το βίντεο γάμου να είναι έγχρωμα είναι το φυσικό περιβάλλον. Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια και οι γονείς που επιλέγουν η φωτογράφηση γάμου, το βίντεο γάμου ή η φωτογράφηση βάπτισης να γίνουν σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον με ιδιαίτερα χρώμα, δέντρα, ρυάκια, βράχια, αρχαία ή μεσαιωνικά ερείπια – όλα στοιχεία που πολλές φορές χάνουν σε οπτική αξία αν δεν έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν όλα τους τα χρώματα – ή ακόμα και σε ώρες της ημέρας που έχουν ιδιαίτερη γοητεία λόγω των χρωμάτων του ήλιου του φεγγαριού, του ηλιοβασιλέματος ή του φεγγαριού. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα δεν θα έχουν αξία αν η φωτογράφηση γάμου ή το βίντεο γάμου ή αν έστω η φωτογράφηση βάπτισης γίνουν σε ασπρόμαυρο στυλ ή σε έγχρωμο.

Η φωτογράφηση γάμου ή η φωτογράφηση βάπτισης ή το βίντεο γάμου αποτελούν ζήτημα στο οποίο πρέπει να αφιερωθεί προσεκτική σκέψη προτού αποφασίσετε.