Λευκάδα Ξενοδοχεία Lefkas Hotels

Επειδή ο καιρός περνάει γρήγορα και το καλοκαιράκι είναι πάρα πολύ κοντά εμείς μέσα από αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να πάρετε την καλύτερη και πιο οικονομική απόφαση. Η Ελλάδα έχει πάρα πολλά νησιά με πάρα πολλές ομορφιές ένα από αυτά όμως που ξεχωρίζει λόγω της προσβασιμότητα τους είναι Η Λευκάδα με τις αμέτρητες παραλίες και το καταπληκτικό φαγητό.

Τα τελευταία χρόνια στο νησί έχουν χτιστεί πολλά καταλύματα όλων των ειδών και ιδιαίτερα τα Λευκάδα ξενοδοχεία έχουν να προσφέρουν στους επισκέπτες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είναι όμορφα χτισμένα με πλούσια αρχιτεκτονική και πολλά λουλούδια γύρω από αυτά, δείχνοντας την απλή και φυσική ομορφιά τους. Τα Λευκάδα ξενοδοχεία διαθέτουν μεγάλες προσφορές με όλες τις υπηρεσίες. Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα πιο γνωστά στην Ελλάδα και πάντα στις καλύτερες τιμές. Σε όλο το νησί μπορείτε να βρείτε Λευκάδα ξενοδοχεία που προσφέρουν από ιδιωτικές πισίνες, χώρους άθλησης για εσάς και τα παιδιά σας, υπηρεσίες all inclusive και άλλα πολλά που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Όλα αυτά σε συνάρτηση με την εύκολη πρόσβαση και τα μηδενικά έξοδα ακτοπλοϊκών είναι από τους σημαντικότερους λόγου που πολλοί τουρίστες επιλέγουν την Λευκάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι παραλίες του νησιού είναι ο βασικότερος λόγος που η φήμη του έχει εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο. Φανταστείτε ότι πολλές από αυτές έχουν ψηφιστεί σε πάρα πολλά τουριστικά site σε όλο τον κόσμο από τις καλύτερες. Όλα τα τουριστικά περιοδικά επιλέγουν να κοσμήσουν τις στήλες τους με όμορφα μέρη του νησιού. Όμως και τα ορεινά χωριά τα τελευταία χρόνια έχουν απορροφήσει πολλούς τουρίστες και αυτό  οφείλεται κυρίως λόγω στις πολύ καλές τιμές που μπορείτε να βρείτε σε Λευκάδα ξενοδοχεία σε σχέση με τα παραθαλάσσια όσο και στις ταβέρνες με τοπικές Λευκαδίτικές συνταγές. Τα περισσότερα από αυτά μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τις ανάγκες σας και δεν βρίσκονται μακριά από τις παραλίες με μεγάλο πλεονέκτημα το δροσερό αεράκι που υπάρχει τις βραδινές ώρες.

Για όσους αγαπούν τις θαλάσσιες δραστηριότητες και ιδιαίτερα το windsurfing είστε ίσως στο καλύτερο νησί της Ελλάδας αφού η παραλία της Βασιλικής θεωρείται στα πέντε καλύτερα σημεία του κόσμου για τους λάτρεις του σπορ. Ο αέρας που επικρατεί ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες μπορεί να ικανοποιήσει και τους επαγγελματίες surfers για να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους. Επίσης και η παραλία του Αι Γιάννη είναι ιδιαίτερα γνωστή για το kite surfing. Όμως μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε κατάδυση με συνοδεία έμπειρων δυτών, ιστιοπλοΐα, water sports και άλλα πολλά. Εξίσου όμορφες δραστηριότητες μπορείτε να δοκιμάσετε και στα ορεινά κάνοντας παραπέντε με θέα τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, διαδρομές μέσα σε φαράγγια, ιππασία και mountain bike σε χωμάτινες διαδρομές στην καρδιά του δάσους.

Η διασκέδαση στο νησί είναι πολύ καλή και ιδιαίτερα στην πόλη και το κοσμικό Νυδρί μπορείτε να βρείτε μπαράκια δίπλα στην θάλασσα και να περάσετε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης. Η Λευκαδίτικη κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα της είναι σε πολύ καλό επίπεδο και μάλιστα κάποια από αυτά είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα. Κάποια από αυτά είναι η Φακή της Εγκλουβής που χαρακτηρίζεται από τις πιο νόστιμές και το σαλάμι αέρος για τον ξεχωριστό τρόπο παρασκευής τους, όπου τα τελευταία χρόνια η φήμη του έχει εξαπλωθεί σε όλη την χώρα κερδίζοντας καθημερινά νέους καταναλωτές.

λευκαδα ξενοδοχεια

λευκαδα ξενοδοχεια

Σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε το νησί πολλές φορές για να το εξερευνήστε όσο το δυνατόν καλύτερα και να μην χάσετε ενδιαφέροντα σημεία όπως το Εκκλησιαστικό μουσείο της Φανερωμένης, το κάστρο της Αγίας Μαύρα, τα πολλά ξεχωριστά μουσεία κάθε είδους που βρίσκονται σκορπισμένα σε όλο το νησί, και αρχαιολογικούς χώρους με μεγάλη ιστορία.

Όλα όσα αναφέραμε παραπάνω είναι μερικοί λόγοι που έκαναν και εμάς να επισκεφθούμε το ονειρικό νησί της Λευκάδας και να μας κάνει ακόμη περισσότερο να το επισκεφτούμε ξανά. Κατά την γνώμη μας ένας από τους καλύτερους τουριστικούς οδηγούς που υπάρχουν για το νησί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πριν ταξιδέψετε, ορεινά χωριά, παραθαλάσσια χωριά, αξιοθέατα, χρήσιμα τηλέφωνα και άλλα πολλά με μεγάλο φωτογραφικό υλικό είναι ο παρακάτω σύνδεσμος.