kentro-athinon-vertis

Κέντρο Αθηνών Βέρτης 2015

Το Κέντρο Αθηνών αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα και ιστορικά νυχτερινά κέντρα της πόλης της Αθήνας. Θα το συναντήσετε στην περιοχή του Γκάζι και πιο συγκεκριμένα στην οδό Πειραιώς 142, σε έναν πραγματικά υπέροχο χώρο, άνετο με χωρητικότητα ως και 2.500 άτομα, με άνετα καθίσματα, καναπέδες αλλά και σταντ, με μοντέρνα και πολυτελή διακόσμηση, εξαιρετικής ποιότητας ποτά, αρκετά μπαρ, άψογο προσωπικό που είναι πάντα στην διάθεση των πελατών, άριστα ακουστικά μέσα. Επιπλέον διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για προετοιμασία φαγητού και εξώστη για το κοινό. Το Κέντρο Αθηνών δεν θεωρείται άδικα ως ένα από τα πιο καλά μαγαζιά που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο για απόλυτη διασκέδαση που θα μείνει αξέχαστο.

Κέντρο Αθηνών Βέρτης

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΕΡΤΗΣ 2015-2016Το Κέντρο Αθηνών έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού πενταγράμμου όπως είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Μπάμπης Στόκας, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Μανώλης Λυδάκης, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Άννα Βίσση, ο Νίκος Ζωιδάκης καθώς και πολλοί ακόμα ταλαντούχοι ερμηνευτές. Πέρσι στην πίστα του Κέντρου Αθηνών ανέβηκαν με εκπληκτική επιτυχία ο Στέλιος Ρόκκος και η Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα. Επίσης το Κέντρο Αθηνών διατίθεται για διάφορες κοινωνικά συμβάντα και μπορεί να καλύψει με σίγουρη επιτυχίες τις εκδηλώσεις. Αυτόν τον χειμώνα και συγκεκριμένα από 27 Νοεμβρίου , το Κέντρο Αθηνών ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί ένα μεγάλο και πολύ αγαπητό στο κοινό όνομα, με μεγάλη καριέρα και πολλές επιτυχίες. Ο Νίκος Βέρτης ανεβαίνει στην πίστα του νυχτερινού μαγαζιού Κέντρο Αθηνών , όχι βέβαια για πρώτη φορά, αφού έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν με πολύ μεγάλη επιτυχία και μάλιστα το Κέντρο Αθηνών έδωσε ώθηση και ανέδειξε στον ταλαντούχο καλλιτέχνη για να εξελιχθεί μέσα από τις εμφανίσεις του στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ 2015-2016

Κέντρο Αθηνών Βέρτης Φουρέιρα 2014 - 2015Ο πετυχημένος ερμηνευτής Νίκος Βέρτης θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του, με πολλούς δίσκους και επιτυχίες που αγαπήθηκαν από το κοινό. Αποτελεί μια σταθερή αξία στην νυχτερινή διασκέδαση καθώς ξέρει καλά πώς να ανεβάζει την διάθεση του κοινού στα ύψη. Ο Νίκος Βερτης 2015-2016 συνεργάζεται μαζί με τους Vegas σε ένα πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα που αναμφίβολα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού της όμορφης Αθήνας. Η καριέρα του ταλαντούχου και πολύ πετυχημένου τραγουδιστή έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια με πολύ ανοδική πορεία και τον έχει φέρει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του κόσμου. Έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες και ακόμη περισσότερο μεγάλες δισκογραφικές δουλειές που έγιναν χρυσές και πλατινένιες. Ο κόσμος πάντα τον στηρίζει και τον ακολουθεί για να τον αποθεώσει.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 2015-2016

Κέντρο Αθηνών ΒέρτηςΗ συνταγή της επιτυχίας λοιπόν είναι γνωστή , με τον Νίκο Βέρτη και τους μοναδικούς και με πολύ ενέργεια Vegas να ανεβαίνουν στην πίστα Κεντρο Αθηνων Βερτης δίνοντας αξέχαστες εμφανίσεις σε ένα ακαταμάχητο και πραγματικά πολύ ανεβαστικο και μες πολλές εκπλήξεις πρόγραμμα. Η διασκέδαση είναι μονόδρομος αυτόν τον χειμώνα και οδηγεί στο νυχτερινό μαγαζί Κέντρο Αθηνών στην οδό Πειραιώς 142. Από 27 Νοεμβρίου σας περιμένει για να σας προσφέρει την απόλυτη διασκέδαση σε ένα ακαταμάχητο πακέτο. Το μοναδικό σχήμα αποτελούμενο από την Νίκο Βέρτη και τους Vegas, το άνετο και φιλόξενο περιβάλλον, η φιλική διάθεση, τα πρώτης ποιότητας ποτά και το ευγενικό προσωπικό, μετατρέχουν το Κέντρο Αθηνών σε ένα από τα καλύτερα και ιδανικότερα νυχτερινά μαγαζιά για βραδινή έξοδο στην όμορφη πόλη της πρωτεύουσας. Το Κέντρο Αθηνών θα παραμένει ανοιχτό και θα σας κρατά συντροφιά με τον Νίκο Βέρτη και τους Vegas, κάθε Σάββατο και Κυριακή. Καλή σας διασκέδαση.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΕΡΤΗΣ 2015-2016

Ημέρες λειτουργίας : Σάββατο και Κυριακή

Είσοδος μαζί με ποτό: 20 ευρώ

Σάββατο : Κανονική τιμή φιάλης 170/4 άτομα   / Φοιτητική τιμή φιάλης -/

Κυριακή : Κανονική τιμή φιάλης 170/4 άτομα   / Φοιτητική τιμή φιάλης -/

Ώρα προσέλευσης: 22:45

Διαθέτει επίσης ιδιωτικό parking με extra χρέωση