μουσες

Μούσες εν χορώ

Οι Μούσες εν Χορώ είναι ένα από τα πιο φημισμένα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Το χειμερινό κέντρο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην Αγγελάκη, και το καλοκαιρινό βρίσκεται στην περιοχή του αεροδρομίου. Την καριέρα τους στις Μουσες εν Χορώ ξεκίνησαν πολλοί από τους Έλληνες καλλιτέχνες.

Κάθε σεζόν, το μουσικό σχήμα καλύπτεται από πολλούς καλλιτέχνες έτσι ώστε το πρόγραμμα να μην είναι κουραστικό. Στις Μούσες εν Χορώ ο Χρήστος Κυπριανίδης, η Έλενα Γκρέκου, η Γεωργία Μία και ο Διογένης Φραντζανάς προσφέρουν στιγμές απόλυτης διασκέδασης σε όλους τους θαμώνες. Βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι guest εμφανίσεις οι οποίες εκτοξεύουν το κέφι στα ύψη. Αρχικά, ο Χρήστος Κυπριανίδης είναι ένας τραγουδιστής νεαρής ηλικίας με υπέροχη χροιά φωνής και κατάγεται από μουσική οικογένεια. Από μικρός ασχολήθηκε με την μουσική και κατάλαβε πως αυτό που ήθελε να κάνει στην ζωή του ήταν να γίνει τραγουδιστής. Με την σειρά της η Έλενα Γκρέκου εκτός από καλλίφωνη έχει και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία. Στις Μούσες εν Χορώ ερμηνεύει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Δίχτυα στο φεγγάρι» και κάθε φορά το πλήθος παραληρεί.  Επίσης, η Γεωργία Μία στις Μούσες εν Χορώ ερμηνεύει τραγούδια από γνωστούς καλλιτέχνες με έναν μοναδικό τρόπο. Ακόμη, στο σχήμα βρίσκεται και ο Νίκος Χαλβατζής, ο οποίος είναι Θεσσαλονικιός και αγαπάει ιδιαίτερα το τραγούδι. Όπως γίνεται αντιληπτό, το πρόγραμμα είναι πολύ ενδιαφέρον και καλύπτει όλα τα γούστα.

μουσες

Οι Μούσες εν Χορώ ανοίγουν τις πόρτες τους όλες τις ημέρες της εβδομάδας έτσι ώστε η διασκέδαση να μην σταματάει ούτε λεπτό. Το νυχτερινό κέντρο προσελκύει τόσο τους φοιτητές της πόλης όσο και τους μόνιμους κατοίκους καθώς το μουσικό πρόγραμμα είναι άκρως λαϊκό και οι αιθέριες παρουσίες πολλές. Επιπροσθέτως, οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου κρατούν σε χαμηλά επίπεδα τις τιμές χωρίς όμως να ζημιώνεται η ποιότητα. Το προσωπικό είναι έμπειρο και αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει όλους τους επισκέπτες. Εν συνεχεία, θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στην διακόσμηση του χώρου. Από την πρώτη κιόλας στιγμή οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή με την χλιδή αλλά και την πολυτέλεια του χώρου. Επίσης, τα οπτικοακουστικά μέσα όντας τελευταίας τεχνολογίας συντελούν ώστε το μουσικό πρόγραμμα να πραγματοποιείται με τον καλύτερο τρόπο.

Η φετινή χειμερινή σεζόν αναμένεται να είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά και χάρη στο μουσικό σχήμα το οποίο είναι άκρως δυναμικό το κέφι κάθε βράδυ θα φθάνει στα ύψη. Για την νυχτερινή σας διασκέδαση επισκεφθείτε τις Μούσες εν Χορώ και απολαύστε την περιποίηση αλλά και το εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα.