posidonio

Ποσειδώνιο – Γιάννης Πλούταρχος 2016

Το Ποσειδώνιο αυτή τη σεζόν θα φιλοξενεί τους καταπληκτικούς Γιάννη Πλούταρχο και Πέγκυ Ζήνα σε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα. Μαζί τους θα είναι και το μουσικό συγκρότημα Kings, το οποίο έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Έτσι, το σχήμα του Ποσειδώνιου είναι πανέτοιμο να βάλει φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση της παραλιακής και να μας διασκεδάσουν με τα σουξέ τους. Για τον χώρο του νυχτερινού κέντρου Ποσειδώνιο δεν είναι ανάγκη να πούμε πολλά. Όλοι έχουμε περάσει απο εκεί για να ακούσουμε τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη και να διασκεδάσουμε μέχρι το ξημέρωμα. Η υψηλή αισθητική του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου και οι πολύ λογικές τιμές, το έχουν κάνει στέκι όλων των γλεντζέδων. Μην χάνετε στιγμή! Κλείστε το τραπέζι σας και πάρτε την παρέα σας, προκειμένου να απολαύσετε απο κοντά τους δύο υπέροχους καλλιτέχνες Γιάννη Πλούταρχο και Πέγκυ Ζήνα.

 

 

 

ποσειδωνιο πλουταρχος

Γιάννης Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος, το αγαπημένο παιδί των μεγάλων νυχτερινών κέντρων έχει κάνει τη δική του πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο μέχρι σήμερα και είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το πραγματικό του όνομα είναι Γιάννης Κοκοσαίος και αρχικά το όνειρό του ήταν να ασχοληθεί με την κομμωτική τέχνη, κάτι που έκανε και μάλιστα με επιτυχία. Όμως, όπως πολλοί συνάδελφοί του, ο Γιάννης Πλούραχος είχε ιδιαίτερη αγάπη για το τραγούδι και φυσικά ένα τεράστιο χάρισμα: τη μοναδική φωνή του! Πως λοιπόν να μην άλλαξε καρριέρα και να μην στρεφόταν στη μουσική; Το ταλέντο του Γιάννη Πλούταρχου είναι αξεπέραστο και γι’ αυτό ο κόσμος τον ξεχώρισε απο την πρώτη στιγμή. Μερικές απο τις συνεργασίες του Γιάννη Πλούταρχου που τον έκαναν να γίνει ακόμα πιο αγαπητός στον κόσμο είναι με τη Ρίτα Σακελλαρίου, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον θρυλικό Γιάννη Πουλόπουλο και φυσικά πολλούς άλλους.

 

ποσειδωνιο

 

Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα είναι μια απο τις πιο αξιόλογες τραγουδίστριες της γενιάς της, η οποία μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές νυχτερινής διασκέδασης μέχρι σήμερα Ποσειδωνιο. Με καταγωγή απο τα Γιάννενα και ιδιαίτερο μπρίο και αγάπη για τη μουσική, αφού πρώτα σπούδασε πιάνο και χορό. Μάλιστα, αμέσως μετά το σχολείο δούλεψε στο Δελφινάριο μαζί με τον Βαγγέλη Σειλινό σε μια πολύ επιτυχημένη μουσικοχορευτική παράσταση. Στη συνέχεια, η Πέγκυ Ζήνα αποφάσισε πως η μεγάλη της επιθυμία ήταν να ασχοληθεί με το τραγούδι. Έτσι, άρχισε να δουλεύει σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση και άρχισε να γίνεται γνωστή στον κόσμο. Το 1999 κυκλοφόρησε το «Είσαι ο Ήλιος μου» με τον εξαιρετικό και πολυτάλαντο Στέλιο Ρόκκο, ενώ στη συνέχεια με τον Νίκο Βέρτη το «Είμαστε χώρια». Οι δύο αυτές συνεργασίες της Πέγκυς Ζήνας θα λέγαμε πως της έδωσαν πολύ μεγάλη δύναμη, ώστε να προχωρήσει ακόμα πιο αισιόδοξα και δυναμικά στον χόρο που είχε επιλέξει. Απο εκεί και πέρα οι συνεργασίες της Πέγκυς Ζήνας ήταν πολλές και σημαντικές, όπως για παράδειγμα με τον Νότη Σφακιανάκη, τον Πασχάλη Τερζή, τον Γιάννη Πάριο, τον Χρήστο Δάντη και φυσικά πολλούς άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες. Απ’ όλους πήρε πολλά κι έτσι σιγά σιγά άρχισε να στέκεται ακόμα καλύτερα στα πόδια της και να αποκτά εμπειρία. Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της και την καταπληκτική φωνή την είχε, άρα το μόνο που έμενε να κάνει είναι να έχει αυτό που λέμε καθημερινή τριβή με αυτή τη δουλειά. Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο που μέσα σε λίγα χρόνια η Πέγκυ Ζήνα ανέβηκε σε μεγάλες πίστες και δούλεψε πλάι σε μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Το όνομά της μπήκε πρώτο στις μαρκίζες των νυχτερινών μαγαζιών και ο κόσμος την αγάπησε ιδιαίτερα πολύ. Κάθε της cd γινόταν ανάρπαστο και τα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδούσε πλημμύριζα απο θαυμαστές που περίμεναν πως και πως για να την ακούσουν. Έτσι, φτάσαμε στο σήμερα που η Πέγκυ Ζήνα έχει πάρει τον τίτλο της γνήσιας λαϊκής τραγουδίστριας, με μια καριέρα μοναδική και με θαυμαστές που την λατρεύουν.