ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

ΡΕΜΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO

ΡΕΜΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο Χρήστος Νικολόπουλος και Αντώνης Ρέμος, αυτή τη σεζόν 2015-2016, θα φέρουν τα πάνω κάτω στο νυχτερινό μαγαζί «Διογένης Studio» με σχήμα ΡΕΜΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ , όπου θα εμφανίζονται όλο τον χειμώνα. To «Διογένης Studio» θα αφήσει εποχή για ακόμα μια φορά, καθώς οι δύο μοναδικοί καλλιτέχνες έχουν σκεφτεί ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί. Με πολύ καλό λαϊκό τραγούδι και μοναδικά σουξέ. Αξίζει να σημειωθεί πως το «Διογένης Studio» είναι ένα από τα ιστορικότερα νυχτερινά μαγαζιά που εδώ και πολλά χρόνια φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο για τη διασκέδασή μας. Ο χώρος του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου είναι από τους πιο όμορφους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη νυχτερινή Αθήνα. Μάλιστα, το «Διογένης Studio» όλα αυτά τα χρόνια έχει παρουσιάσει τα καλύτερα μουσικά σχήματα και τα πιο ενδιαφέρονται προγράμματα. Αυτόν τον χειμώνα, 2015-2016, οι εκπληκτικοί καλλιτέχνες Χρήστος Νικολόπουλος και Αντώνης Ρέμος θα κάνουν τα πάντα για να ανεβάσουν τον υδράργυρο της διασκέδασης και να δώσουν ξανά νόημα στα μπουζούκια. Τα κομμάτια που έχουν εντάξει στο πρόγραμμα του «Διογενης Studio» είναι όλα διαλεγμένα ένα κι ένα. Έτσι, οι Χρήστος Νικολόπουλος και Αντώνης Ρέμος θα διασκεδάσουν όλους εμάς που θα βρεθούμε για ακόμα μια σεζόν στο «Διογένη Studio» μέχρι το πρωί, σε ξέφρενους ρυθμούς και με τη μια επιτυχία πίσω από την άλλη.

Χρήστος Νικολόπουλος

Ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι ένας καλλιτέχνης που διαθέτει ένα μοναδικό χάρισμα. Έχει αφήσει μεγάλη κληρονομιά στο ελληνικό πεντάγραμμο και έχει γράψει τη δική του ιστορία εδώ και πολλές δεκαετίες τώρα. Είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει την υπογραφή του κάνω από μερικά από τα καλύτερα λαϊκά σουξέ. Ο Χρήστος Νικολόπουλος διαθέτει μια μοναδική καλλιτεχνική φλέβα που τον έχει κάνει να ξεχωρίσει και να κάνει μια τεράστια καριέρα. Τα κομμάτια του είναι όλα μεγάλα σουξέ που αγγίζουν την ψυχή του κάθε Έλληνα. Από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα, ο Χρήστος Νικολόπουλος έχει συνεργαστεί με τεράστια ονόματα της δισκογραφίας και μάλιστα στα μεγαλύτερα μπουζούκια της εποχής, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία και πολλοί άλλοι. Αν λοιπόν αυτόν τον χειμώνα θέλετε να διασκεδάσετε με την ψυχή σας, δεν έχετε παρά να πάτε να δείτε το μουσικό πρόγραμμα των Χρήστου Νικολόπουλου και Αντώνη Ρέμου στο «Διογενης ΡΕΜΟΣ Studio».

Αντώνης Ρέμος

ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO Ο Αντώνης Ρέμος έχει δώσει πολλά στο ελληνικό τραγούδι. Είναι ο καλλιτέχνης που κατέκτησε τις μεγάλες πίστες από την αρχή της καριέρας του και έλαμψε με μοναδικό τρόπο. Η φωνή του είναι θεϊκή και το ταλέντο του αξεπέραστο. Η θετική του αύρα και η αστείρευτη ενέργειά του, τον έχουν κάνει έναν από τους πιο μεγάλους τραγουδιστές της γενιάς του. Ο Αντώνης Ρέμος έχει εμφανιστεί στα καλύτερα μπουζούκια της Ελλάδας και φυσικά έχει στιγματίσει μια ολόκληρη εποχή με το ταλέντο του. Δεν είναι τυχαίο που έξω από τα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται ο εξαιρετικός Αντώνης Ρέμος, ο κόσμος σχηματίζει ουρά γ τον ακούσει. Σε όποια μπουζούκια κι αν εμφανιστεί δεν πέφτει ούτε καρφίτσα, κι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού ο κόσμος τον αγαπά πολύ και τον στηρίζει πάντα. Αυτή την περίοδο ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται στον έβδομο ουρανό, καθώς η σύντροφός του Υβόννη Μπόζνιακ έφερε στον κόσμο το παιδί του και όπως είναι φυσικό ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει ξετρελαθεί. Έτσι, αυτή τη σεζόν, 2015-2016, τον βρίσκουμε στα καλύτερά του, σε μια από τις πιο δημιουργικές στιγμές του. Ο ερχομός της κόρης του, έχει δώσει στον Αντώνη Ρέμο μεγάλη δύναμη να συνεχίσει να τα δίνει όλα πάνω στις μεγάλες πίστες και να μας διασκεδάζει μέχρι τα ξημερώματα. Αυτόν τον χειμώνα, μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο, ο Αντώνης Ρέμος, έχει βάλει στοίχημα να βάλει φωτιά στις νύχτες μας. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους κάτω από την στέγη του νυχτερινού κέντρου «Διογένης Studio» και όπως είναι φυσικό το αποτέλεσμα δε μένει παρά να είναι εκρηκτικό!