4711

Διονύσης Σχοινάς 4711 2015

4711 club bΣτο 4711 εμφανίζεται και αυτόν τον χειμώνα, 2015-2016, ο Διονύσης Σχοινάς. Για ακόμα μια σεζόν τα βράδια μας θα γεμίσουν μοναδική μουσική και σουξέ από έναν γνήσιο καλλιτέχνη, που φροντίζει να μας δίνει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Διονύσης Σχοινάς εδώ και αρκετά χρόνια εμφανίζεται με εξαιρετική επιτυχία στο νυχτερινό μαγαζί 4711, που πλέον βρίσκεται στα βόρεια προάστια, στην οδό Κηφισίας 7, στον χώρο όπου λειτουργούσε το club «Αυτοκίνηση» που έχει αφήσει μεγάλη ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση. Το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί έχει δώσει μοναδικά δείγματα νυχτερινού ξεφαντώματος στο Κολωνάκι, όπου στεγαζόταν για πολλά χρόνια, κι έτσι από την περσινή σεζόν οι υπεύθυνοι του αποφάσισαν να το μεταφέρουν στα βόρεια προάστια για να καλύψει και το εκεί κενό. Έτσι, κι αυτή τη σεζόν 2015-2016, ο Διονύσης Σχοινάς με τα σουξέ του θα μας κρατήσει συντροφιά από την πίστα του νυχτερινού κέντρου 4711. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί 4711 – το οποίο έχει δανειστεί το όνομά του από το γνωστό άρωμα – τα τελευταία χρόνια λειτουργεί και στο νησί των ανέμων, την Μύκονο, όπου γίνεται πανικός κάθε βράδυ! Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πως οι υπεύθυνοι του νυχτερινού μαγαζιού 4711 έχουν βαλθεί να μας διασκεδάσουν όπου κι αν βρισκόμαστε, με καλλιτέχνες όπως ο ασύγκριτος Διονύσης Σχοινάς!

Διονύσης Σχοινάς

Ο Διονύσης Σχοινάς είναι ο καλλιτέχνης των μεγάλων επιτυχιών εδώ και πολλά χρόνια. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, οπότε και έκανε τα πρώτα του βήματα, μέχρι και σήμερα μας διασκεδάζει με τα υπέροχα κομμάτια του και πάντα στα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά. Ο Διονύσης Σχοινάς ανέβηκε στην κορυφή της επιτυχίας της εποχές που η διασκέδαση ήταν στα πάνω της και τα νυχτερινά κέντρα δούλευαν όλες τις μέρες της εβδομάδας. Τότε, λοιπόν, έδωσε και τα πρώτα δείγματα του ταλέντου του με επιτυχίες όπως: «Δημόσια Συγγνώμη», «Μου ταιριάζεις», «Τι σου ζήτησα» και άλλα. Καθ’ όλη την πορεία του ο Διονύσης Σχοινάς έχει μείνει πιστός στην υπόσχεση που έχει δώσει στον εαυτό του από την αρχή της μουσικής του σταδιοδρομίας, να φροντίζει πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα! Γι’ αυτό, άλλωστε, κι ο κόσμος τον στηρίζει και τα σουξέ του έχουν μείνει διαχρονικά. Ο Διονύσης Σχοινάς έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της γενιάς του κι αυτό είναι κάτι που τον ικανοποιεί και τον κάνει να δουλεύει ακόμα περισσότερο για να δώσει στον κόσμο το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Διονύσης Σχοινάς έχει συνεργαστεί με τα καλύτερα μπουζούκια και με μερικά από τα πιο μεγάλα ταλέντα του ελληνικού τραγουδιού, όπως η Ελένη Δήμου, ο Βασίλης Καρράς και ο Δημήτρης Κοντολάζος. Όλοι του οι συνάδελφοι μιλούν γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια και φυσικά τον αγαπούν πολύ. Τα μουσικά σχήματα στα οποία έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα είναι φοβερά και όλα αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Το γεγονός ότι ο κόσμος του δείχνει την αγάπη του κάθε στιγμή, ο Διονύσης Σχοινάς το έχει καταλάβει πολύ καλά και γι’ αυτό τα κομμάτια που ερμηνεύει φροντίζει να είναι μοναδικά και να τα προσφέρει με όλη του την καρδιά του. Αυτόν τον χειμώνα, 2015-2016, στο νυχτερινό μαγαζί 4711 τηλεφωνο στην οδό Κηφισίας 7 στο Μαρούσι, πρόκειται να προκαλέσει αναστάτωση ακόμα και στον πιο απαιτητικό θαμώνα. Κάθε φορά που ο Διονύσης Σχοινάς ανεβαίνει στις μεγάλες πίστες, ο κόσμος του ζητά να τους πει και να τους ξαναπεί τα μεγάλα του σουξέ. Ο Διονύσης Σχοινάς και οι υπεύθυνοι του νυχτερινού μαγαζιού 4711, θα κάνουν τα πάντα για ακόμα μια σεζόν, προκειμένου τα βράδια στα βόρεια προάστια να είναι μοναδικά! Πηγαίνετε, λοιπόν, να ακούσετε ζωντανά έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, όπως είναι ο Διονύσης Σχοινάς, και το σίγουρο είναι πως θα επιστρέψετε στο 4711 πολλές φορές μέσα στη σεζόν.